Patricia Wensink
Logopediste/Praktijkhouder

In 1992 heb ik de studie logopedie aan de Christelijke Hogeschool Windesheim te Zwolle afgerond. Mijn afstudeerscriptie ging over de logopedische begeleiding van mensen die geopereerd worden aan mondholte-carcinomen ( commando-resectie ).

Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest als audiologie assistente op de K.N.O.-polikliniek van het Deventer Ziekenhuis en als audicien. In 2000 kreeg ik de kans om de logopediepraktijk over te nemen.

Tussen 2000 en 2002 heb ik de werkzaamheden in de praktijk gecombineerd met het werken op de afdeling logopedie van het Deventer Ziekenhuis. In het ziekenhuis heb ik veel ervaring opgedaan met afasie, dysarthrie en de slikstoornissen.

Na de geboorte van onze dochter heb ik besloten om alleen nog te werken in de praktijk. De praktijk groeide en in 2001 kreeg ik er een medewerkster bij. In 2005 kocht ik het pand aan de Hoge Hondstraat; daar hebben we tot September 2009 praktijk gehouden.

Sinds September 2009 zijn wij gehuisvest in Medisch Centrum ‘Jozef’, aan de Louis Pasteurstraat 10J in Deventer. Daar werken we met een enthousiast team van 5 logopedisten. In principe zijn wij allemaal allround, maar allemaal hebben we onze eigen specialisaties, zodat u altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit.

Over deze onderwerpen heb ik veel na- en bijscholing gevolgd. Naast de praktijk verzorgen wij ook de logopedie op ODC ’t Lantaarntje van stichting De Parabool, te Deventer. Dit is een dagcentrum voor kinderen met een, meervoudige handicap. Dus met een verstandelijke beperking en dit soms gecombineerd met een lichamelijke handicap. Naast het werken in de praktijk ben ik lid van de Kwaliteitskring Deventer; hierin werken we aan kwaliteitsverbetering samen met de andere vrijgevestigde logopedisten van Deventer en omstreken. Verder zit ik samen met een collega vrijgevestigde logopedist, in het CVO ( Commissie Voor Overleg ) voor de vrijgevestigden voor zorgverzekeraar Salland. Zo zorgen wij voor een fijne samenwerking tussen zorgverzekeraar en de logopediepraktijken.

Keurmerken


Louis Pasteurstraat 10J
7415 EP Deventer
Tel. 0570-624 409
info@logopediedeventer-c.nl 

Locatie: Laren Gld
Deventerweg 4
7245 AX Laren